Зеленський поговорив із Макроном

Поділитися:

Емманюель Макрон побоюється, що Росія зосередила вже достатню кількість російських військ на кордонах для того, щоб здійснити повномасштабний напад на Україну.

Володимир Зеленський у розмові з французьким лідером, що відбувся увечері 19 лютого 2022 року, запевнив колегу в тому, що українська армія в жодному разі не відповідатиме на провокаційні дії російських силовиків на Донбасі.

У Єлисейському палаці також додали, що «Президент республіки докладає останніх зусиль, щоб уникнути великого конфлікту в Україні. Він готовий до нових кроків заради стабільності та миру і не відкидає нових місій».

Тим не менш, Макрон висловлює побоювання з приводу чисельності російських військ, вже зосереджених на українсько-російських кордонах. Президент Франції усвідомлює, що здійснити повномасштабне вторгнення в Україну Росія, “якщо цього захоче”, вже зможе. На думку Макрона, спостерігається “висока небезпека вступу в нову спіраль насильства”.

«Військова акція проти України принесла б війну до центру Європи», – наголосили в Єлисейському палаці.

Раніше ми писали, що Президент Франції Еммануель Макрон зустрівся із російським лідером Володимиром Путіним. Переговори тривали понад п’ять годин.

Також ми пропонуємо переглянути онлайн виступ Президента України Володимира Зеленського на Мюнхенській конференції з безпеки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу