З’явилися нові подробиці втручання України у вибори США

Поділитися:

Нові подробиці у справі про можливе втручання України у президентські вибори в США. Журналісти отримали ексклюзивний аудіозапис розмови – між радником екс-президента Дональда Трампа – Руді Джуліані, Куртом Волкером та Андрієм Єрмаком. Про це інформує телеканал «Перший Діловий».

У розмові Джуліані намагався змусити українську сторону почати кримінальне розслідування проти Джо Байдена. А також агресиво наполягає, аби Україна визнала, що втручалась у вибори президента США, щоб цитуємо: «нашкодити Трампу».

Нині у США ведеться кримінальне розслідування щодо Джуліані і його перемовин із Україною. Адвоката підозрюють у спробах незаконного впливу на президентські вибори у США. Працюючи особистим адвокатом Дональда Трампа, він нібито домовлявся і з українськими політиками, чиновниками та бізнесменами, шукаючи компромат на Джо Байдена.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки підтвердили свої плани щодо допомоги Україні по частині реформування енергетичного сектора на полях держави. Про це повідомляє посольство США в Україні.

Раніше повідомлялося, що США будуть боротися з дезінформацією в Україні – Посольство США в Україні оголосило грантовий конкурс для боротьби з дезінформацією в країні. Відомо, що загальний бюджет складає 700 тисяч доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу