З Нового року між Україною та Ізраїлем вводиться зона вільної торгівлі

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з 1 січня наступного року між нашою країною та Ізраїлем почне діяти зона вільної торгівлі

“ЗВТ між Україною та Ізраїлем почне діяти вже з 1.01.2021!” – написав він у своєму Твіттері.

Президент зазначив, що це новий рівень відносин між країнами і “зелене світло збільшення українського експорту, більш тісної кооперації в сферах high-tech, інжинірингу, розвитку інвестиційного співробітництва”.

Нагадаємо, що в Україні висловили готовність наростити експорт аграрної продукції в Ізраїль. Про це повідомляє Міністерство європейської та євроатлантичної інтеграції, посилаючись на слова профільного віце-прем’єра відомства.

Відповідна інформація надійшла за підсумками переговорів між Україною та Ізраїлем. В рамках діалогу, український віце-міністр з європейської і євроатлантичної інтеграції провела переговори з послом Ізраїлю Джеол Леоном.

Раніше повідомлялося, що Україна і Туреччина підписали угоду про військову співпрацю. Документ був підписаний під час візиту Президента Володимира Зеленського в Анкару з 15 по 17 жовтня.

З української сторони проект угоди попередньо був прийнятий на засіданні уряду. Така угода в майбутньому дозволить створити правові підстави для розширення співпраці сторін у військовій сфері по 21 напрямку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу