Юрія Вітренка розглядають на пост міністра енергетики

Поділитися:

Юрія Вітренка, який раніше обіймав посаду виконавчого директора в «Нафтогазі», пророкують на пост міністра енергетики. Такі відомості були дані поінформованими джерелами.

Тим часом сам Вітренко позиціонує себе як захисника націнтересів України. Відомо, що він разом з командою в період з 2017 до 2018 року займався судовим розглядом, де відповідачем був російський «Газпром». В результаті російська сторона програла суд, але при цьому експерти говорять про те, що ефективність Вітренко в цьому процесі не доведена.

Раніше повідомлялося, що Міністерство енергетики розділять. За словами Дениса Шмигаль, міністерство буде надалі представляти із себе два різних профільних відомства. Також вказується, що на порядку денному Кабінету міністрів України стоїть питання про створення всередині держави окремої міністерської посади з питань екології.

Також ми писали й про те, що в Міненерго підготувалися до «зелених» аукціонів. Україна практично готова до проведення «зелених» аукціонів наступного року. Міненерго завершує підготовку до продажу на електронних біржових майданчиках електроенергії від вітрових і сонячних електростанцій.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ