Європарламент вимагає зупинити добудову «Північного потоку – 2»

Поділитися:

Європейський парламент вимагає припинити будівництво “Північного потоку-2“. Заклик про блокування газопроводу включений в резолюцію, яку підготували найбільші групи.

Як зазначає Польське радіо, вже завтра, 17 вересня 2020 року, резолюцію розглядатимуть на засіданні Європейського парламенту.

Також європейські парламентарі закликають негайної і стратегічної оцінки відносин Євросоюзу з Росією. Ці відносини повинні бути узагальнені, в незалежності від того, чи дотримується Кремль демократичних стандартів і прав людини.

Депутати Європарламенту вимагають від країн-членів ЄС ізолювати РФ від міжнародних груп або організацій.

Раніше ми писали, що в Німеччині продовжують підтримувати стратегічну ініціативу Росії завершити будівництво газопроводу «Північний потік-2″. З такою промовою на підтримку проекту недавно виступила прем’єр-міністр федеральної землі Мекленбург Мануела Швезіг.

Також повідомлялося, що за планом газопровід «Північний потік-2» буде добудований до кінця березня 2021 року. У компанії AMarkets повідомили, що такі терміни більші ніж реальні. При цьому тут уточнили, що якби роботи почалися, як і було заплановано, 4 серпня, проект вже здали б в першому кварталі майбутнього року. Однак на даний момент такі перспективи все-таки зберігаються.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу