Японія дасть 4,5 млн доларів Донбасу

Поділитися:

4,5 мільйона доларів в цьому році отримає Україна від Японії. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Йдеться про фінансування чотирьох проектів по підтримці населення на сході України і відновлення Донбасу. Як повідомили в уряді, допомога буде здійснювати Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Міжнародної організації міграції, Управління ООН з обслуговування проектів і Міжнародний Комітет Червоного Хреста.

Відзначається, що завдяки проектам за участю Японії, в Луганській і Донецькій областях відновили понад 400 будинків, які постраждали від бойових дій. Разом з тим посол Японії в Україні Такаші Кура повідомив про підтримку стратегічного напрямку нашої держави щодо європейської інтеграції та євроатлантичного альянсу.

Нагадаємо, що понад 1300 компаній збанкрутували з початку пандемії коронавірусу в Японії. Про таке повідомило агентство кредитної інформації Тейкоку-Дейтабенк.

Раніше повідомлялося, що новий поїзд з нульовими викидами запустить незабаром японська залізнична компанія «Сейбу». На маршрут поїзд вийде вже на початку квітня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу