Володимир Зеленський закликав Захід створити «антипутинську коаліцію» (Відео)

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський закликав світових лідерів сформувати «антипутінську коаліцію». Про це лідер України повідомив на своїй сторінці у Instagram.

«Поговорив з Джо Байденом, Олафом Шольцом, Шарлем Мішелем, Анджеєм Дудою, Борисом Джонсоном. Закликаю негайно зупинити Путіна, війну проти України та світу! Будуємо антипутінську коаліцію. Негайні санкції, оборонна та фінпідтримка України! Закриття повітряного простору! Закриття повітряного простору! світу», — сказав він.

При цьому президент США вже прокоментував ситуацію та заявив, що «тільки Росія відповідає за руйнування», які принесе напад на Україну.

Американський лідер уточнив, що вже сьогодні, 24 лютого, він збирається провести зустріч із країнами-членами «великої сімки».

Після цього Байден запланував нове звернення, в якому він повинен оголосити чергові санкції проти РФ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Нагадаємо, що у четвер, 24 лютого, Верховна рада України ввела воєнний стан на території країни. Рішення про це підтримали 300 народних депутатів.

Як відомо, воєнний стан – особливий режим функціонування країни, який запроваджується у разі загрози національній безпеці, територіальній цілісності, військовій агресії.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ