Володимир Галантерник — сірий кардинал Одеси з Лондона

Поділитися:

Його називають «сірим кардиналом Одеси». Він живе у Лондоні, не дає інтерв’ю журналістам та приховує свої фото у соцмережах. Впливовий одеський бізнесмен Володимир Галантерник довго не визнавав своїх бізнес-інтересів в Україні. Однак нещодавно, за словами журналістів «Першого Ділового» телеканалу, розповів про себе в інтерв’ю виданню Forbes.

Вперше за довгий час показав своє обличчя. Зізнався, що володіє чималою кількістю активів в Одесі. Це ринки «Привоз» та «7-ий кілометр», торгово-розважальні центри City Center, City Center «Котовський», «Аркадія Сіті» та бутік-готелі De Paris. За словами бізнесмена, його частка у цих об’єктах — близько 50%. Інші частки, каже, належать партнерам, імена яких він не розголошує. При цьому активи оформлені на номінальних власників або офшори.

Володимир Галантерник давно впливова особа в одеських бізнес-колах. Його називають неофіційним мером Одеси. Ще у 90-их його пов’язували з участю у контрабанді наркотиків та зброї у компанії, до якої входив і нинішній очільник міста — Геннадій Труханов. Також він мав вплив на нерухомість, будівельний і ресторанний бізнес, порти та медіа. Нині Галантерник живе в Лондоні та якщо вірити Instagram його дружини веде богемний спосіб життя.

Раніше повідомлялося, що власник одеського «Привозу» став співвласником ринку «7-ий кілометр».

Також ми писали, що влітку 2020 року в Одесі оголосили небезпеку зсувів, адже забудова не враховує природні рельєфи міста.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу