Віце-прем’єр Уруський йде з посади

Поділитися:

У Кабінеті міністрів повідомляють про те, що пішов з посади віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

За словами представника уряду у парламенті Тараса Мельничука, Уруський написав заяву про звільнення за власним бажанням.

«Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський Олег Семенович подав заяву до Апарату Верховної Ради про звільнення за власним бажанням», – констатував Мельничук.

Раніше сьогодні, 1 листопада, стало відомо про звільнення з посади віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. Він також написав заяву про звільнення.

Очікується, що сьогодні має відбутися засідання франції партії «Слуга народу», де піднімуть кадрове питання. Як пишуть ЗМІ, зокрема, Ірину Верещук можуть призначити міністром реінтеграції, чинного заступника міністра екології Руслана Стрільця – очільником цього відомства, голову Держмитслужби Павла Рябікіна – главою Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, заступницю глави Офісу президента з економічних питань Юлію Свириденко – главою Міністерства економіки.

Раніше повідомлялося, що цього пленарного тижня можуть звільнити чотирьох міністрів.

Нагадаємо, що глава держави Володимир Зеленський звільнив Сергія Козиря з посади голови Херсонської облдержадміністрації. Натомість призначив Геннадія Лагуту, свідчить указ президента.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу