«Велике будівництво» Зеленського торкнеться і Молдови

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський намір провести автомагістраль між Києвом і Кишиневом. Про це глава держави заявив на спільному брифінгу з президентом Молдови Майєю Санду.

“У нас є амбіційна ідея. Це будівництво сучасної магістралі, яка з’єднає Київ і Кишинів. З цією метою ми обговорили будівництво прикордонного мостового переходу через річку Дністер. Це скоротить подорож між столицями наших держав до 5 годин “, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, що главами держав України і Молдови був підписаний Меморандум про розвиток транспортно-транзитного потенціалу обох країн. З боку Республіки Молдова під документом поставила підпис президент Майя Санду, а зі сторону України – президент Володимир Зеленський. Про це інформує Офіс Президента України.

Раніше повідомлялося, що в проектному офісі «Великого будівництва» – президентської програми, яку запустили в дію в 2020 році, повідомили про те, що виконання план-факту станом на 15 листопада зафіксовано на позначці 87%. Також було сказано, що до кінця грудня «Велике будівництво» вийде на показник 95% готовності.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу