В СБУ розповіли про допит судді Чауса

Поділитися:

У Службі безпеки розповіли, що слідчі отримали від колишнього судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса низку відомостей.

У пресслужбі СБУ зазначили, що надані суддею дані свідчать про його викрадення, позбавлення волі, а також застосування низки протизаконних дій. На основі відповідної заяви щодо Чауса вжиті заходи задля його безпеки, йому надають медичну допомогу. Також СБУ контактує з дружиною судді.

У спецслужбі зазначили, що СБУ наразі встановлює всі обставини викрадення Чауса, позбавлення волі і коло осіб, які причетні до цього.

Напередодні, 30 липня повідомлялося, що екссуддю Миколу Чауса було виявлено в одному з сіл на Вінниччині. Його нібито викрали невідомі. Деякі ЗМІ повідомляли, що СБУшники відбили суддю в поліцейських та повезли у невідомому напрямку. Згодом з’явилися фото та відео, на яких співробітники НАБУ хочуть потрапити в СБУ в Києві для того, щоб затримати Чауса, проте їх не пропускають.

Раніше повідомлялося, що суддю Чауса викрали в Молдові. Після чого він записав відеозвернення, в якому було більше питань, ніж відповідей, а після — ще кілька разів робив заяви з різними версіями того, що відбувається.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ