В РНБО анонсували нові сенсації

Поділитися:

У Раді національної безпеки та оборони України розповіли подробиці щодо нафтопродуктопроводів “Самара – Західний напрямок”. Про це повідомляє секретар відомства в ефірі одного з українських телеканалів.

Держава збирається забрати нафтопродуктопровід назад під свій контроль. Відзначимо, що саме підприємство існує з моменту 1991 року, проте з моменту 2015 року об’єкт знаходиться в приватних руках іноземної компанії.

“Після 2015 року він дивним шляхом виявляється у власності іноземної компанії, яка має дивне походження. Але керують цією компанією громадяни України”, – заявив секретар РНБО.

Він анонсував, що незабаром відомства відкриє імена реальних власників даного об’єкта, які фактичні вкрали в українського народу нафтопровід.

Нагадаємо, що 19 лютого, за підсумками засідання Ради національної безпеки та оборони України були введені санкції проти глави ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Рішенням Ради національної безпеки та оборони були застосовані санкції проти 19 юридичних і восьми фізичних осіб, в тому числі п’яти літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ – Москва.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ