В ОП сподіваються на запрошення в НАТО

Поділитися:

Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква заявив, що в ОП розраховують на участь України в саміті НАТО. Відомо, що саміт планують провести 14 червня “у вузькому колі”.

Так, на саміті НАТО буде обговорюватися питання надання Україні ПДЧ. Засідання Північноатлантичної ради НАТО пройде на рівні глав держав і урядів країн-членів Альянсу, згідно з програмою саміту, яку затвердили 6 червня.

Слід зазначити, що в Офісі президента переконані, що тема України буде обов’язково обговорена.

“Про це нас запевняли всі наші найближчі партнери-члени НАТО – і США, і Канада, і Німеччина, і Франція, і Польща. Ми продовжуємо переговори з нашими партнерами, щоб забезпечити врахування інтересів України в підсумковому рішенні Альянсу”, – додав Жовква.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки позитивно відреагували на наміри України в найближчому майбутньому отримати План дій щодо членства в НАТО. Про це повідомляє керівник Офісу президента України за підсумками візиту державного секретаря США Ентоні Блінкена до Києва.

Раніше повідомлялося, що на днях відбулася зустріч між керівництвом держконцерну «Укроборонпром», головою Офісу зв’язку НАТО в Україні Олександром Віннікова та представниками штаб-квартири Альянсу

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу