В ООН проголосували за нового голову Генасамблеї

Поділитися:

У Генеральній Асамблеї Організації Об’єднаних Націй проголосували за нового очільника. Ним став турецький політичний представник Волкан Бозкир, повідомляє прес-служба організації.

Відзначимо, що голосування в стінах Асамблеї відбулося вперше за останні 4 місяці карантину. Раніше чиновники голосували лише в режимі “онлайн”, однак з огляду на важливість голосування вирішили провести його в стінах організації.

Монобільшість членів ООН в своєму виборі на пост глави 75-х сесії вирішили схилитися саме до Волакана Бозкира.

Цікаво, що під час виборів суперників у чиновника не було, тому він отримав за свою кандидатуру близько 178 голосів з боку представників інших держав.

Також відбулися деякі коригування в поточному складі Ради безпеки ООН.

Так, терміном на дворічний період до організації приєдналися країни Джибуті, Індія, Ірландія, Канада, Кенія, Мексика і Норвегія.

Важливо сказати, що в прийдешніх 2021-2022 роках цей склад покинуть непостійні члени-учасники Бельгія, Домініканська Республіка, Німеччина, Індонезія і Південна Африка.

В Організації Об’єднаних націй заговорили про обмеження економічної діяльності на тлі скорочення потоку прямих інвестицій на 40%.

Світ очікує небачений продовольча криза, якого не було протягом останніх 50 років. Таку заяву зробив генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу