Україна візьме участь в саміті ООН з продовольства

Поділитися:

Україна візьме участь в саміті Організації Об’єднаних Націй (ООН) з питань продовольства. Про це повідомляє директор інституту біоресурсів і природокористування.

За її словами, в рамках саміту будуть обговорюватися такі питання, як агроекологія, питання щодо кліматичної ситуації в світі та соціальні аспекти цих проблем.

Вона вказала, що головним завданням саміту стане питання з приводу того, як людству забезпечити весь попит свого населення без шкоди екології.

«Виробництво біоенергії, агрометеорологічні служби, трансформація систем зрошення, національна політика відповідно до системи ООН – це та програма, до якої повинні адаптуватися політики сільського господарства різних країн», – сказала вона.

Нагадаємо, що у Всесвітній туристичній організації при ООН фіксують позитивні тенденції щодо поліпшення ситуації в міжнародному туризмі. Про це свідчать дані організації.

Вказується, що за підсумками травня поточного року люди стали частіше їздити на відпочинок, в порівнянні з результатами квітня 2021 року. Частково, це пов’язано з тим, що ближче до літа багато країн послабили правила в’їзду на свою територію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу