Україна і Словаччина побудують спільний центр логістики

Поділитися:

Україна і Словаччина планують збільшити кількість контейнерних поїздів, щоб здійснювати мультімодальні перевезення. Планується розміщення логістичних центрів в Чопі, Мукачево та Кошиці.

Угода про будівництво логістичних центрів було отримано на базі «Економічного Шовкового шляху». Очікується, що акт створить умови для розвитку комбінованих перевезень між Азією і ЄС через Україну і Словаччину. Крім того, сторони збільшать кількість контейнерних поїздів, які будуть використовуватися для мультимодальних перевезень.

Завдяки співпраці держави зможуть підсилити свою роль транспортного моста між Сходом і Заходом.

Раніше повідомлялося, що у зв’язку з переглядом карантинних зон в «Укрзалізниці» оголосили про те, куди тимчасово не курсуватимуть потяги. Йдеться про населені пункти, які знаходяться в так званій червоній зоні.

Також ми писали, що для підвищення безпеки пасажирських перевезень керівництво Укрзалізниці планує ввести воєнізовану охорону. За словами представників компанії, фахівцями УЗ розроблений комплексний план заходів щодо підвищення безпеки в поїздах і припинення протиправних дій під час руху.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу