У Зеленського вирішили, що повинна зробити Рада до кінця року

Поділитися:

Президент країни Володимир Зеленський вважає, що ніякі причини, включаючи й пандемію, не можуть завадити прийняттю важливих для країни рішень. Зокрема, йдеться про рішення стосовно Конституційного суду та закон про Державний бюджет на майбутній 2021 рік. Також президент вважає, що у Верховної Ради вистачає роботи, яка повинна бути виконана до кінця поточного року.

Інші пункти він також назвав у своєму зверненні до громадян, яке було записано у лікарні «Феофанія». Як відомо, Володимир Зеленський проходить лікування від коронавірусу саме там. Також президент нагадав, що зараз багато депутатів лікуються, адже вірус не обирає, а вражає всіх підряд. Зокрема, на лікарняному знаходяться спікер парламенту Дмитро Разумков і перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

Наступного тижня заплановано багато справ. ВРУ має розглядати важливі для країни питання – законопроект про народовладдя та референдум, проект закону, який стосується так званих інвестиційних нянь, закон про захист дітей-сиріт тощо.

Раніше повідомлялося про те, що Зеленський хоче «перезавантаження» Конституційного суду. Глава держави запропонував у терміновому порядку внести в стіни парламенту законопроект щодо відновлення доброчесності конституційного судочинства на полях України.

Також ми писали й про те, що Зеленський зізнався у кризі з роботою МВФ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу