У РНБО розповіли про результати закритого засідання

Поділитися:

14 лютого 2022 року Рада національної безпеки та оборони провела екстрене закрите засідання. Причиною стала інформація про можливе військове вторгнення Росії на територію України.

Засідання проводилося під проводом секретаря РНБО Олексія Данилова. Після зборів він зміг оголосити результати обговорення. Вони полягають у тому, що попри існуючі ризики та напружену ситуацію в країні, обґрунтованих передумов для широкомасштабного наступу Російської Федерації немає.

Данилов звернув увагу, що хоча РФ продовжує зазіхати на українські території, ситуація зараз перебуває під контролем. Українська армія перебуває в бойовій готовності і будь-якої миті готова виконувати свої обов’язки перед країною.

Однак, не все, що було на засіданні, оголошено громадськості. Деяка інформація є державною таємницею, тому деталі зустрічі не повідомлятимуть. Важливим є лише те, що жодного наступу найближчим часом не буде.

Нагадуємо, що комерційні судна ігнорують «морську блокаду» Росії, де вона проводить військові навчання.

Також у РНБО є план на випадок припинення постачання палива з Білорусі. Йдеться про українських партнерів, які раніше підтримували Україну.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу