У Раду внесли кандидатури трьох можливих міністрів

Поділитися:

До парламенту внесли подання щодо призначення трьох міністрів, замість раніше звільнених. Про те, що відповідне подання вніс прем’єр Денис Шмигаль – повідомила його речниця Ольга Куришко.

За її словами, очільник уряду подав до Ради претендентів за пропозицією депутатської фракції “Слуга народу”, котра має права коаліції.

Зазначається, що першим віце-прем’єр-міністром – міністром економіки пропонують призначити Олексія Любченка, міністром інфраструктури – Олександра Кубракова, міністром охорони здоров’я – Віктора Ляшка.

Напередодні народні депутати звільнили очільників міністерств: інфраструктури, розвитку економіки та охорони здоров’я (Владислава Криклія, Ігоря Петрашка та Максима Степанова).

Нові кандидатури на ці посади затвердила фракція “Слуга народу” 17 травня.

Раніше ми повідомляли, що в Міненерго звільнили двох заступників міністра У Кабміні підписано розпорядження під номером 444-р. Йдеться про Юрія Бойка та Олександра Зоріна. Рішення по обом чиновникам було прийнято на позачерговому засіданні 17 травня поточного року. Саме розпорядження вже є на офіційному порталі українського уряду.

Також ми писали, що 29 квітня Мустафа Найєм потрапив під скорочення. Він залишив посаду заступника генерального директора з питань активів, корпоративних прав та державного оборонного замовлення державного концерну “Укроборонпром”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу