У Раді зареєстрований новий закон з приводу європейської якості продуктів

Поділитися:

У Верховній Раді України зареєстрували законопроект щодо європейської якості продуктів, представлений під номером 4568. Мова йде про законопроект, в якому говориться про матеріали та предмети, що контактують з харчовими продуктами.

Так, в даному документі розписаний правовий та організаційний фундамент для забезпечення безпеки матеріалів та предметів, які вступають в безпосередню взаємодію з харчовими продуктами в рамках їх виробництва.

До цього аналогічний закон, який регулював би належним чином ситуацію, був відсутній. Тепер же, в рамках Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, було вирішено розглянути подібну ініціативу.

Нагадаємо, що співпраця України та Туреччини виходить на новий рівень. Так, партнерство у військово-технічній та оборонно-промисловій сферах включає понад 30 проектів.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Андрій Сибіга. Серед перспективних напрямів взаємовигідної співпраці між Україною і Туреччиною посол називає спільну роботу у сфері бронетанкового двигунобудування і мирного освоєння космосу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу