У Раді розглянуть кадрові ротації в Кабміні

Поділитися:

Депутатська фракція «Слуга народу» сьогодні планує розглянути питання про можливі кадрові ротації в Кабінеті міністрів України.

«За результатами проведення засідання, депутати будуть вирішувати, які кадрові питання вноситимуться в сесійну залу», – каже спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Проте на розгляд Верховної Ради кадрові питання цього тижня ще не потраплять. Політик вважає, що для цього потрібен певний час, скільки саме – конкретніше – не говорить.

Чиновник також не став називати прізвищ міністрів, які можуть піти у відставку. За його словами, президент України Володимир Зеленський не планує брати участь в засіданні фракції.

Він також зазначив, що фракція збирається розглянути законопроекти щодо Нацбанку та про приведення діяльності Національного антикорупційного бюро України у відповідність до Конституції.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що в українських сховищах достатньо газу за оптимальною ціною для опалювального сезону. За словами глави держави, втручання влади дозволило знизити вартість блакитного палива.

Володимир Зеленський зазначив, що вартість газу в Європі рекордно висока. На думку президента, попри це, саме ефективна робота уряду сприяла уникненню зростання тарифів в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу