У Мін’юсті заявили про можливу організацію тюремних бунтів Росією

Поділитися:

Денис Малюська, міністр юстиції України, звернувся до ув’язнених мовою тюремного сленгу. Зробив він це після того, як надійшла інформація про організацію російськими представниками бунтів у в’язницях.

Глава відомства повідомив, що йому надійшла оперативна інформація про те, що Російська Федерація планує і вже намагається запустити бунти в місцях позбавлення волі за допомогою зв’язків у злочинному світі.

“За оперативною інформацією, РФ намагається запустити кілька бунтів у в’язницях через зв’язки у злочинному світі”, – заявив Малюська.

У той же час чиновник поквапився заспокоїти українців, наголосивши, що Росії не вдасться цього зробити, після чого попередив українців про те, щоб вони намагалися не реагувати в наступні кілька тижнів на відео сумнівного змісту.

«Наступні кілька тижнів не реагуйте емоційно на сфальшовані видосики та проплачені протести у в’язниць. Все буде ОК”.

На завершення свого повідомлення, міністр юстиції заговорив на сленгу ув’язнених: «Вечір у хату людям, які заїхали та мотають терміни в наших в’язницях. Про прогін від злодіїв із Раші знаю, чув. Просять підняти шум і творити заворушення у в’язницях, на волі. Я знаю. Але ж у нашій хаті — свої порядки та закони. Ми проти свавілля. Тому люди, тихо, ша. Без кіпішу», — резюмував Малюська.

Нагадаємо, 23 лютого 2022 року РНБО прийняла рішення запровадити надзвичайний стан на всій території України. Однак секретар Ради нацбезпеки та оборони заявив, що «На нашому житті режим НС практично ніяк не відображатиметься радикально, ситуація відпрацьовуватиметься максимально коректно».

Також ми повідомляли про те, що Володимир Зеленський видав указ про виклик резервістів Збройних сил України, які входять до складу оперативного рішення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу