У G7 обговорили приватизацію України

Поділитися:

Рішення підтримати прозору і справедливу приватизацію державних активів взяли посли країн “Великої сімки” в ході зустрічі з главою Фонду держмайна (ФДМ) України

“Посли країн G7 зустрілися з главою Фонду держмайна Дмитром Сенниченком і підтвердили свою підтримку прозорою і справедливою приватизацією  державних активів, відзначаючи вражаючий прогрес, досягнутий ФДМУ за минулий рік”, – йдеться в повідомленні на сторінці головування США в групі послів G7 в Twitter.

Посли G7 відзначають, що приватизація – важлива реформа, яка знизить корупцію і відкриє нові можливості для розвитку економіки.

Нагадаємо, що в Конгресі Сполучених Штатів Америки проголосували проти повернення Росії в G7: законопроект забороняє Америці будь-яким чином сприяти поверненню держави до складу «Великої сімки».

Раніше повідомлялося, що від початку поточного року мала приватизація державного та комунального майна принесла в український бюджет доходів на рівні 2 733 млн гривень. Про це повідомляє міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Міністр відзначив успіх галузі щодо доходу фінансів в український бюджет, а також заявив, що вже в 2021 році приватизація державного та комунального майна зможе принести ще більше грошей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу