У десяти областях України змінили керівників фіскальних служб

Поділитися:

В Україні змінився кадровий склад державних регіональних відділень фіскальних служб України. Про це повідомляє глава Державної фіскальної служби.

За даними чиновника, зміни в керівництві торкнулися відразу десяти областей держави.

Зокрема, склад керівництва змінився у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській областях.

Глава служби заявив, що кадрові зміни були просто необхідні для більш продуктивної роботи відомства. Адже нині через високу корупцію страждають перш за все економіка і народ України.

“Економіка України недоотримує сотні мільярдів через корупцію та економічні злочини. Ми визначили основні напрямки роботи для нових керівників“, – сказав він, вказуючи, що наразі потрібно перш за все ліквідувати діяльність так званих податкових «схем».

Раніше Кабмін підтримав звільнення Артема Ситника з НАБУ. Звільнення голови НАБУ було додано в уже прописаний законопроект як доповнення.

Зокрема, існує думка, що це було особисте рішення президента України, а пов’язано воно з початком гучного розслідування у справі закупівель вакцин від коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу