Судді врятували від арешту скандального суддю Вовка

Поділитися:

Скандального суддю Павла Вовка – врятували від арешту колеги, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“. Його не змогли привезти до суду через наполегливий захист співробітників Окружного суду – кажуть у Антикорупційному Бюро. Детективам не вдалося доставити невловимого суддю до Вищого антикорупційного суду – для обрання йому запобіжного заходу. А затримувати підозрюваного або проникати до його житла, кажуть – не мають права.

Напередодні ВАКС уже втретє ухвалив рішення про примусову доставку Вовка до суду. Однак і цього разу – безрезультатно. Адже Вовк постійно втікає. І заявляє: рішення ВАКС про його примусовий привід до суду – незаконне, а отже і виконувати його не збирається.

Раніше співробітники НАБУ вже неодноразово намагалися вручити Вовку повістку до суду, і у деяких випадках за ним доводилося просто бігати. Тож нині єдина надія – кажуть – на Генпрокурора, однак його бездіяльність впродовж півроку позбавляє слідство можливості довести справу до кінця. Одіозного суддю підозрюють у спробі захоплення державної влади, своренні злочинного угрупування та ухваленні неправосудних рішень на користь політиків та олігархів.

Раніше ми писали, що українці вимагали ліквідувати Окружний суд Києва. Відповідна петиція набрала 25 тисяч підписів.

Також ми писали про те, що НАБУ продовжить розслідування справи «Роттердам+».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу