Стало відомо, хто став мером Харкова

Поділитися:

За даними територіальної міської комісії Харкова, місце мера займе Ігор Терехов, кандидат від партії «Блок Кернеса – Успішний Харків!». Він же зараз займає посаду виконавця обов’язків голови міста.

За Ігоря Олександровича віддали найбільшу кількість голосів – 146 тисяч або 50,66%, що автоматично визнано перемогою на позачергових виборах мера Харкова.

Нагадаємо, у грудні 2020 року помер чинний мер міста – Геннадій Кернес. На його місце після смерті був призначений Ігор Терехов як виконувач обов’язків голови міста. Практично через рік відбулися позачергові вибори мера Харкова, в результаті яких, згідно з підрахунками голосів територіальної виборчої комісії Харкова, переміг Терехов.

До речі, опонент Терехова, колишній голова адміністрації Харкова, Михайло Добкін визнав свою поразку днем ​​раніше, до оголошення результатів голосування. Проте чиновник пообіцяв, що ретельніше контролюватиме владу.

Раніше ми писали про попередні результати екзитполу, згідно з якими Терехов набрав 53,8% голосів.

Також ми повідомляли про те, що у Німеччині помер український чиновник та мер Харкова Геннадій Кернес. У ніч четверга, 17 грудня, у нього зупинилося серце.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу