Стали відомі підсумки засідання РНБО

Поділитися:

У Харкові відбулось засідання Ради Національної безпеки та оборони України. Володимир Зеленський як президент України провів відповідні збори.

У планах на порядок денний виносили питання, які стосуються: блокади Росією Чорного та Азовського морів, щодо регіональної політики, створення тероборони та обговорення фінансової ситуації країни.

Крім цього, планувалися винести на обговорення теми щодо введення санкцій проти телеканалу «Наш», який належав екс-депутату Євгену Мураєву, якого звинуватили у зв’язках із Росією. Проте проти самого колишнього нардепа поки що жодних обмежень не висунуто.

У результаті під час засідання питання обговорення та способів вирішення дещо змінилися. Відтак члени правління РНБО та Президент на чолі порушили теми з: Ситуації по Чорному та Азовському морям, тобто їхній блокаді Росією у зв’язку з навчаннями, про що звітував секретар Ради; міжнародної допомоги в країні; РНБО зобов’язалася збільшити територіальну оборону до 2 мільйонів; запровадження санкцій проти телеканалу “Наш”; евакуації секретних документів із Києва через загрозу можливого нападу Російською Федерацією; доступ до України до портів у Чорному та Азовському морях; паливо, яке постачає зараз Білорусь, може бути замінене іншим (альтернативні постачальники) у разі, якщо Республіка відмовиться продовжувати постачання.

Також відомо, що наступне засідання відбудеться у столиці.

Нагадаємо, після попереднього засідання РНБО Володимир Зеленський звернувся до українців.

Також ми писали про підсумки засідання РНБО, яке відбулося 24 січня 2022 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу