Сьогодні Рада розгляне бюджет та Податковий кодекс

Поділитися:

Пленарне засідання Верховної Ради у вівторок, 2 листопада, вже розпочалось.

Робочий день народні депутати розпочали з того, що продовжили розглядати поправки до законопроекту №6000 про державний бюджет України на 2022 рік у першому читанні.

Є на порядку денному законопроекти, присвячені Covid-вакцинації. Зокрема, йдеться про проект постанови № 6154 Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Згідно із документом, під час карантину допуск до приміщень адміністративних будівель парламенту пропонують дозволити лише за наявності: Covid-сертифікату про щеплення однією або кількома дозами вакцини; іноземного Covid-сертифіката про вакцинацію; негативного результату ПЛР-тесту (зробленого за 72 години до пред’явлення) або експрес-тесту на антиген (зробленого не більш як за 48 годин); довідки про одужання від коронавірусу (дійсна протягом півроку з моменту одужання).

Нові правила стосуватимуться народних депутатів, працівників апарату Ради, помічників-консультантів нардепів, членів Кабінету міністрів, представників центральних органів виконавчої влади, журналістів та інших відвідувачів.

У другому читанні нардепи планують розглянути законопроект №5600 (про внесення змін до Податкового кодексу України) і законопроект №3205-2 про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Раніше повідомлялося, що уряд заклав у проєкт Державного бюджету на 2022 рік 621 мільйон гривень на фінансування Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Нагадаємо, що у проєкт Державного бюджету на 2022 рік закладений обсяг валового внутрішнього продукту на рівні 5 368 мільярдів гривень.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ