Саакашвілі пропонує реформувати «Укроборонпром»

Поділитися:

Державний концерн «Укроборонпром» представив голові Виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеілу Саакашвілі плани реформ оборонних підприємств. Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

«Ми бачимо в Нацраді партнера, який допоможе Укроборонпрому не просто почати реформу, а здійснити трансформацію в повному обсязі», – зазначив глава держпідприємства Айварас Абромавічус.

Саакашвілі додав, що під час зустрічі з керівництвом компанії «Укроборонпром» він ознайомився з уже виконаними діями в рамках реформи підприємства і чому «Карфаген повинен бути зруйнований».

«Вважаю, що трансформація такого громіздкого і стратегічного об’єднання підприємств має стати пріоритетом для Нацради реформ при Президентові. Тому я буду рекомендувати Нацраді розглянути стратегію трансформації «Укроборонпрому» на найближчому засіданні і підтримати її », – написав чиновник на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося раніше, працівники правоохоронних органів України закінчили розслідування у справі колишнього заступника директора заводу “Маяк”, після чого обвинувальний акт направлять до суду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу