Рябошапка прогнозує швидке звільнення Венедиктової

Поділитися:

Екс-генеральний прокурор України Руслан Рабяшапка висловив припущення, що незабаром його наступниця за посадою Ірина Венідіктова незабаром втратить роботу. Про це чиновник повідомив для виданню “Lb.ua“.

За словами Рябошапки, посадові повноваження Венідіктової навряд чи стануть тривалими, так як свою посаду в Державному бюро розслідувань вона отримала не зовсім чесним шляхом.

Як зазначив екс-генпрокурор країни, у нинішньої глави ГПУ просто немає належних якостей, які дозволили б їй пройти конкурс на посаду.

“Її кар’єра не буде тривалою“, – прямо заявив Рябошапка у відповідь на відповідне питання з боку ЗМІ.

Відзначимо, що Ірина Венідіктова офіційно стала новим Генеральним прокурором України від 17 березня 2020 року. Тоді українська влада без попередніх на те причин зняла з посади Руслана Рябошапку. Відставка чиновника також супроводжувалася зміною глави Кабміну і рядом інших кадрових рішень.

Як повідомлялося раніше, в Генеральній прокуратурі України пообіцяли надати перші результати у справі Шеремета через два місяці. Як вказав глава ГПУ Ірина Венідіктова, справа є дуже складним і зараз знаходиться під відповідальністю першого заступника.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу