Російські комуністи ініціювали у Держдумі визнання «Л/ДНР»

Поділитися:

Спікер Державної думи Російської Федерації В’ячеслав Володін повідомив, що є ймовірність обговорення наступного тижня питання щодо визнання «ДНР» та «ЛНР» на державному рівні.

Ще до заяви ініціативи російські депутати від Комуністичної партії РФ підготували офіційне звернення до президента Російської Федерації Володимира Путіна з метою визнати незалежність «ДНР» та «ЛНР».

Понад те, за словами голови КПРФ, до ініціаторів приєдналися й інші фракції. Зокрема, це «Справедлива Росія», а також «ЛДПР» на чолі із Жириновським, які готові підтримати звернення до Путіна.

Голова Комуністичної партії упевнений у тому, що його колеги з «Єдиної Росії», які вже неодноразово висловлювалися з цього приводу, готові підтримати ідею визнати незалежність:

«Їх непокоїть питання захисту життя російських громадян та співвітчизників, які проживають на території ДНР та ЛНР. Запропонований для розгляду питання дуже серйозне та відповідальне. У цьому зв’язку правильно наступного тижня провести консультації з керівниками фракцій, обговорити цю ініціативу. Потім за підсумками – розглянути питання Раді Державної Думи», – підсумував Геннадій Зюганов.

Тим часом, нагадаємо, Зеленський закликав США запровадити санкції проти РФ.

Також ми писали про те, які Росія висунула умови для подальшого постачання газу до ЄС.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу