РНБО збереться у четвер – стали відомі подробиці

Поділитися:

Рада Нацбезпеки та оборони планує зібратися на чергове засідання. Цього разу у четвер, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Порядок денний поки що формується, але відомо, що уряд планує передати на розгляд РНБО стратегію розвитку Оборонно-промислового комплексу.

А от під час попереднього засідання було запроваджено санкції проти десяти найбільших контрабандистів. У свою чергу президент України Володимир Зеленський зауважив – такий список поповниться новими прізвищами. Тож, за даними джерел ЗМІ, питання контрабанди можуть підніматися і на цьому засіданні Радбезу, але поки всі проекти “дуже сирі”.

Нагадаємо, кримінальні провадження стосовно контрабандистів, проти яких були введені санкції Ради національної безпеки і оборони (РНБО), розслідують СБУ та інші правоохоронні органи. СБУ проводить системну роботу щодо захисту національних інтересів України, зокрема в сфері економічної безпеки, і саме матеріали СБУ лягли в основу рішення РНБО, зокрема, і про впровадження санкцій проти так званої десятки контрабандистів.

Раніше повідомлялося, що на сайті Офісу президента повідомили, що український лідер Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 19 березня 2021 року. Рішення передбачає введення санкцій проти двох компаній, які є власниками “Донецькоблгазу”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу