Реформу ЖКГ завершать до кінця року

Поділитися:

В український парламент внесли законопроект про внесення змін до Закону “Про житлово-комунальні послуги”. Очікується, що таким чином українська влада зможе завершити реформу у сфері житлово-комунального господарства до кінця поточного року.

Подробиці відносно законопроекту розповіла його співавтор і за сумісництвом член комітету парламенту з питань енергетики та ЖКГ в коментарі для ЗМІ.

За словами фахівця, в разі прийняття подібного законопроекту, українська влада зможе вирішити відразу декілька важливих і болючих питань, які постали ще з 2017 року в рамках перехідного періоду реформи ЖКГ.

“Це дуже важливий законопроект для комунальної сфери, зокрема, для багатоквартирних будинків”, – прокоментувала фахівець.

Нагадаємо, що економічна криза і наслідки карантину значимо вдарили по сфері житлово-комунальних послуг України, що загрожує країні можливим колапсом системи ЖКГ, адже зараз в державі спостерігається низький рівень платежів і стабільна заборгованість за послуги.

27 травня Кабмін затвердив програму стимулювання економіки у зв’язку з коронавірусною пандемією, де включений пункт, що стосується перегляду тарифів на електроенергію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу