Путін заявив, що готовий до конфлікту з НАТО

Поділитися:

Президент Росії Володимир Путін вважає, що під час вступу України до НАТО можливий сценарій, коли Росії доведеться воювати з цим блоком за півострів Криму. Про це лідер РФ оголосив у вівторок, 1 лютого, на прес-конференції після зустрічі з угорським прем’єр-міністром Віктором Орбаном

«Тепер кажуть (у НАТО – ред.) наступний крок – це Україна. Її потрібно прийняти в НАТО. У доктринальних документах України написано, що вони хочуть повернути Крим, у тому числі військовим шляхом… Уявімо, що Україна – член НАТО зі зброєю і сучасними ударними системами… і починає операцію в Криму… Нам що воювати з блоком НАТО? Хоч хтось про це подумав? Схоже, що ні», – сказав він.

Нагадаємо, що в Москві президент Росії Володимир Путін після зустрічі з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном провів прес-брифінг.

Він наголосив, що був проведений ґрунтовний обмін думками щодо російських пропозицій США та НАТО щодо надання Росії довгострокових гарантій безпеки, наголосивши на ігноруванні ними відповідної стурбованості Москви.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу