Президент Євроради відвідає Донбас

Поділитися:

Згідно з порядком денним Президента Європейської ради, Шарль Мішель по приїзду в Україну 2 березня разом з главою української держави Володимиром Зеленським відвідає схід країни і зустрінеться з представниками Операції Об’єднаних сил.

“О 13.00 відбудеться зустріч з президентом Володимиром Зеленським. О 13.10 – зустріч з представниками Операції Об’єднаних сил “, – сказано в розпорядку дня Мішеля.

Відомо, що в цей день також може відбутися зустріч з представниками СММ ОБСЄ і організацій, які надають гуманітарну допомогу Донбасу. За підсумками дня президенти Мішель і Зеленський проведуть спільну прес-конференцію.

Слід зазначити, що другий день візиту 3 березня пройде в Києві і розпочнеться із зустрічі президент РЄ з представниками антикорупційних інституцій, за яким послідує візит в центр вакцинації. Завершить візит зустріч з президентом Зеленським та спільна з ним прес-конференція.

Нагадаємо, що в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповіли подробиці про можливість та умови проведення виборів на території Донецької та Луганської областей. Про це повідомив глава відомства.

Раніше повідомлялося, що в Євросоюзі продовжили санкції, які стосуються Російської Федерації, до кінця липня 2021 року. Зокрема, це цілий ряд економічних обмежень, які були введені в зв’язку з участю Росії у військовому конфлікті в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу