Президент хоче ветувати закон про неправдиві декларації

Поділитися:

Президент Володимир Зеленський збирається використати своє право “вето” щодо законопроекту №4651. Про це повідомляє пресслужба лідера держави.

Йдеться про закон «про посилення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання декларацій», за який раніше проголосували парламентарії.

За даними відомства, таке рішення президента обумовлено внесенням поправок в законопроект, завдяки яким нардепи дозволили собі не вказувати в деклараціях щось цінне майно, яке вони в свій час переписали на власних родичів.

«Підписання закону в проголосованому в Верховній Раді вигляді неможливо. Це не те, чого очікують українці, і не те, що їм обіцяв я, внісши цей законопроект на розгляд парламенту», – прокоментував своє рішення Зеленський.

Раніше президент України Володимир Зеленський підтримав ідею про створення спеціальних центрів дитячого правосуддя. Один з таких можуть створити на території Конча-Заспи.

В уряді хочуть створити в Україні центри, які будуть об’єднувати в собі функції відразу декількох правоохоронних органів і працювати для захисту і безпеки українських дітей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу