Польща обіцяє Україні безоплатну військову допомогу

Поділитися:

Польська влада запропонувала Україні безоплатну військово-технічну підтримку через загрозу російської агресії. Очікуються переговори міністрів оборони України та Польщі упродовж тижня, пише польська газета Rzeczpospolitej.

Як йдеться у публікації, українське оборонне відомство інформувало Rzeczpospolitej, що Київ одержав від польського Міністерства борони пропозицію безкоштовної військово-технічної допомоги.

Також газеті очільник українського Міноборони Олексій Рєзніков заявив, що Варшава надасть Києву сильну політичну підтримку, тоді як військової допомоги ще не було. Він висловив припущення, що це було пов’язано з тим, що досі не знайомий із главою Міноборони Польщі Маріушем Блащаком. В останні місяці вони ще жодного разу не розмовляли.

Раніше ми писали, що в Україну прибула летальна допомога зі Сполучених Штатів. Йдеться про першу доставлену партію додаткової військової допомоги від США.

Нагадаємо, Україна отримає від Канади кредит на 120 мільйонів канадських доларів, що будуть виділені на економічну стабільність на тлі ситуації з Росією, пишуть ЗМІ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу