Підсумки референдуму в РФ: 70% росіян за Путіна

Поділитися:

Серед громадян Росії провели питання на предмет президентства Володимира Путіна. Результати екзит-пол показали, що 72,9 відсотка росіян не проти, щоб нинішній президент був біля керма щонайменше ще 12 років. Зокрема, мова йде про поправки в Конституції РФ, які дадуть можливість Путіну знову балотуватися на пост глави держави.

При цьому 26,6 відсотка респондентів проти таких поправок, а ще 0,5 виборців знищили бюлетені.

Виходячи з відділень, 31,3 відсотка людей відмовилися відповідати на питання, як вони проголосували.

Нагадаємо, що в Росії почався референдум щодо поправок до Конституції РФ. Вперше в історії загальноросійське голосування пройде тиждень, а результати будуть підведені 1 липня.

Закон про внесення поправок до Конституції президент Росії підписав ще в березні після того, як його схвалили Дума і Рада Федерації. Однак керівник РФ пообіцяв, що він вступить в силу, тільки в разі схвалення на референдумі.

Також раніше повідомлялося, що в Росії створили спеціальну електронну систему, яка буде контролювати явку бюджетників з великих компаній на голосування за поправки до Конституції РФ.

Напередодні ми писали про те, що рейтинг президента Росії Володимира Путіна впав до історичного мінімуму. Вперше за 20 років його управління країною його особистий рейтинг опустився до 59 відсотків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу