Мінінфраструктури веде перемовини про відновлення авіасполучення

Поділитися:

Міністерство інфраструктури України веде активний перемовний процес щодо відновлення авіасполучення. Про це в четвер, 14 травня, розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в рамках передачі “Сніданок з 1+1“.

Як зазначив чиновник, мова йде про відновлення як внутрішніх, так і міжнародних транспортних сполучень. На даний момент однією з провідних тем перемовин з партнерами є відновлення авіарейсів, які були заблоковані у зв’язку з карантином.

Міністр уточнив, що буквально напередодні відомство вело на цю тему діалог з провідними національними авіаперевізниками.

“Зупиняємося на те, якщо відкривати авіаперельоти, то одночасно. Фактично внутрішні перевізники працювали за моделлю хаба: для того, щоб підвезти, і залучалися для міжнародних перевезень”, – уточнив підсумки перемовин Криклій.

При цьому міністр зазначив, що Кабмін не бачить причин поетапно відновлювати авіасполучення, тому швидше за все питання розглядатиметься в цілому.

Точної дати поновлення авіаперельотів і на що можна найближчим часом розраховувати українцям Криклій не зазначив.

Як повідомлялося раніше, У Кабінеті Міністрів України збираються простимулювати діяльність тих служб таксі, які мають в своєму розпорядженні офіційну ліцензію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу