Лукашенко погрожує Україні

Поділитися:

Невизнаний президент Білорусії Олександр Лукашенко зробив кілька гучних заяв у нещодавньому інтерв’ю для пропагандиста із Росії. Самопроголошений глава білоруської держави попередив Україну, що відмовиться постачати в країну паливно-мастильні матеріали.

Крім цього, Лукашенко наголосив, що з боку Білорусії також припиниться експорт електроенергії до України у разі, якщо вона загострить ситуацію на Сході. Тобто «якщо зробить дуже серйозні акції» в окупованих територіях Російською Федерацією (Луганськ та Донецьк), Білорусь відмовиться поставляти не лише ПММ, а й «відріже» електрику для України.

«Хлопці, ви будете шалені, якщо ви зіткнетеся з Росією, і ми будемо не з вами. Ми відріжемо будь-які поставки не лише ПММ разом із Росією. І електрику».

Більше того, Лукашенко також попередив українців, що у разі загострення конфлікту його держава воюватиме разом із Росією.

Раніше Олександр Лукашенко в рамках цього ж інтерв’ю пригрозив Європі, зіставивши мощі військ ОДКБ та Росії з європейськими, та зазначив, що у цьому випадку військовий конфлікт – безперспективний.

Також Лукашенко оголосив, що Україна відмовилася від перевезення білоруських добрив.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу