Комітет Сенату США візьме участь в голосуванні з розслідування діяльності “Burisma”

Поділитися:

Комітет Сенату Сполучених Штатів Америки візьме участь в голосуванні щодо розслідування діяльності консалтингової компанії “Blue Star Strategies”, яка має пряме відношення до скандальної справи про українську компанію “Burisma” і корупційний зв’язок сина кандидата в президента США Джо Байдена – Хантера Байдена. Про це повідомляє “Голос Америки”.

Відзначимо, що мова йде про перелік документів компанії “Blue Star Strategies”, які датуються 2013 роком і можуть пролити світло на частину операцій, пов’язаних з роботою “Burisma”.

Так, на своєму позачерговому засіданні Сенат США повинен вирішити, чи вимагати у компанії відповідних данних в рамках розслідування про корупцію всередині “Burisma”.

Важливо сказати, що раніше скандал був безпосередньо пов’язаний з перевищенням особистісних повноважень і використанням з боку представників “Burisma” особистих зв’язків через адміністрацію тоді ще діючої влади екс-президента Барака Обами.

На даний момент на продовженні розслідування наполягає політична сила республіканців, що підтримує чинного главу США Дональда Трампа.

У свою чергу, партія демократів виступає категорично проти розслідування, вказуючи, що таким чином влада намагається дискредитувати колишнього віце-президента США Джо Байдена, який всерйоз може поборотися за крісло президента Америки з Трампом.

Як повідомлялося раніше, американський політик і головний конкурент поточного глави Сполучених Штатів Америки в минулому президентських перегонах Хілларі Клінтон оголосила про свою підтримку кандидата в президенти США Джо Байдена.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу