Керівника АМКУ звільнили

Поділитися:

Тимчасовою виконуючою обов’язки голови Антимонопольного комітету України призначили Ольгу Піщанську. Таке рішення ухвалив уряд України, повідомляє джерело зі стін ВР.

Відзначимо, що раніше пост глави відомства покинув Юрій Терентьєв. Його відставку підтримала монобольшість депутатів українського парламенту.

При цьому, відповідний звіт за підсумками своєї діяльності в стінах Антимонопольного комітету України, чиновник не подав і не розповів українцям, яких результатів органу вдалося досягти під його керівництвом.

“Чому він вирішив не приходити в парламент або хто порадив цього не робити, не знаю. До речі, це не перший Голова АМКУ, якого звільняють без доповіді”, – йдеться в повідомленні джерела.

Вказується, що новою тимчасовою главою АМКУ стала Ольга Піщанська, якає родичкою Світлани Піщанської.

Остання, в свою чергу, знаходиться в близьких контактах з главою України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, що свій голос «за» звільнення Терентьєва віддали відразу дев’ять членів комітету, коли як проти таких кадрових пересувань були лише п’ять чиновників.

Також в середу, 1 липня, глава Національного банку України Яків Смолій подав заяву про відставку. Головною причиною такого рішення чиновник назвав систематичний політичний тиск на Національний банк.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу