Кабмін виплатив борги по декретним та лікарняним

Поділитися:

Фонд соціального страхування України (ФССУ) виплатив борги по декретним і лікарняним, виділивши на переказ належних коштів приблизно 1,122 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відзначимо, що мова йде про виплати які нараховуються тим громадянам, які втратили працездатність, знаходяться в положенні, народжують або тим, хто втратив своїх близьких.

Вказується, що гроші в обсязі 1,122 млрд грн будуть перераховані відповідно до тих значень, які вказували роботодавці в період від 23 травня до 25 червня.

Кошти надійдуть в найближчі пару днів. Ситуація залежить від тривалості бухгалтерських операцій.

Важливо сказати, що рішення щодо погашення боргу по відношенню до вказаних соціальних виплат було прийняте Кабінетом міністрів України, який ухвалив переказ коштів в повному обсязі.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла законопроект, спрямований на підвищення суми соціальних виплат для малозахищених категорій. До них відносяться діти-сироти, пенсіонери старше 80 років, безробітні з малозабезпечених сімей.

Раніше анонсувалося, що в 2020 році держава збирається заснувати відразу два підвищення соціальних виплат щодо потреб дітей з інвалідністю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу