Кабмін схвалив низку кадрових рішень: кого звільнили та призначили

Поділитися:

У четвер, 2 грудня, Кабінет Міністрів звільнив Наталю Рубан з посади першого заступника глави Державної податкової служби, за що бізнес лише подякує Кабміну. Стара команда з корупційними традиціями.

Відзначимо, що Рубан була призначена на цю посаду у травні 2020 року.

Як відомо, Кабмін розпорядженням від 25 листопада 2021 року звільнив Євгена Олійникова з посади заступника голови Державної податкової служби. У главі відомства призначено заступника глави Михайла Титарчука.

Крім того, на засіданні у четвер Кабмін також звільнив двох заступників голови Державного агентства з питань кіно та одного заступника голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, для українських ФОП з січня 2022 року набудуть чинності нові правила. Вони будуть запроваджені для того, аби дисциплінувати бізнес, сприяти легалізації доходів та захистити права споживачів. До цієї дати ФОП зобов’язані встановити у себе касові апарати, які унеможливлять тіньовий оборот коштів і повинні зробити всі фінансові операції прозорими.

Також раніше ми повідомляли про те, що представники українського бізнесу під загрозою, оскільки в Україні будуть суттєво збільшені штрафи. Йдеться про покарання за ненадання податкової звітності, або ж неправдивий звіт перед аудиторами, пояснюють у податковій.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ