Кабмін має намір розвивати сільський туризм

Поділитися:

Кабінет міністрів України має намір представити новий законопроект, спрямований на розвиток туризму в Україні. Відповідний документ вже розміщений на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Відзначається, що представлений варіант закону вже доступний до публічного обговорення українців. Надалі цей закон буде поданий на голосування народних депутатів України.

Серед головних особливостей законопроекту варто виділити те, що його норми регулюють розвиток сфери послуг сільського туризму. У законі прописані загальні правові, організаційні та соціально-економічні засади діяльності працівників цієї сфери.

Також в законодавство збираються впровадити такі нові поняття, як «сільська гостинність», «послуги сільської гостинності», «сільська садиба», «сільський господар» та інші терміни.

Раніше став відомий порядок денний Верховної Ради України на середу, 16 червня. Відповідний документ був опублікований на офіційному сайті парламенту.

Відомо, що серед головних законів парламентарії збираються розглянути законопроекти про розробку, прийняття та введення авіаційних правил.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу