Депутати не розглядатимуть проект держбюджету на цьому тижні

Поділитися:

На поточному тижні, який щойно почався, народні обранці не зможуть розглянути проект державного бюджету на 2021 рік у другому читанні.

Про це в понеділок, 30 листопада, повідомив під час погоджувальної ради голова парламенту Дмитро Разумков, інформують джерела в ВР.

За словами глави вищого законодавчого органу країни, головна причина того, що держбюджет у другому читанні не розглянуть, – те, що проект прибув до парламенту з затримкою.

Таким чином на тижні, який триватиме з 30 листопада по 6 грудня включно, сподіватися на розгляд законодавцями проекту бюджету на наступний рік не варто.

Орієнтовно Разумков назвав терміни другого читання – або наступного пленарного тижня, або на тижні, який піде за наступним пленарним тижнем, тобто на позачерговому засіданні парламенту.

Нагадаємо, 26 листопада уряд України отримав від Міністерства фінансів проект державного бюджету на 2021 рік для затвердження.

Також раніше ми повідомили про те, що в листопаді Кабмін планував передати на розгляд парламенту відкоригований до другого читання проект держбюджету-2021.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу