Депутати-мільйонери отримують компенсацію за житло

Поділитися:

Не залишилися поза увагою ЗМІ і вітчизняні народні обранці. Як повідомляють журналісти телеканалу «Перший Діловий», 81 з майже півтори сотні тих, хто винаймає житло за бюджетні кошти, мають на банківських рахунках більше мільйона гривень.

Такі дані оприлюднив комітет виборців, проаналізувавши декларації обранців, зазначаючи, що, напевно, було б слід відмовитися від практики утримання нардепів за державні гроші, оскільки їхні зарплати цілком дозволяють винаймати квартиру.

Нагадаємо, чиновників хочуть змусити декларувати операції з валютою Глава держави Володимир Зеленський поставив свій підпис під законом, який покликаний удосконалити кампанію антикорупційного декларування чиновниками (особи, уповноважені на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування) 2021 року. Йдеться про закон № 1443-IX, який парламент ухвалив наприкінці квітня.

Також ми писали, що незабаром українських чиновників зобов’яжуть складати обов’язковий іспит на знання української мови. Тест повинні будуть здати всі особи, які претендують на ту чи іншу посаду в державній службі

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу