Блумберг офіційно підтримав кандидатуру Байдена на пост президента США

Поділитися:

Американський мільярдер і за сумісництвом колишній мер міста Нью-Йорка Майк Блумберг офіційно підтримав кандидата на пост майбутнього нового президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена, який є найголовнішим суперником чинного глави Америки Дональда Трампа. Про це повідомляє видання «Reuters».

Відзначимо, що політик має намір виділить на передвиборчу компанію Байдена близько 250 мільйонів доларів.

Повідомляється, що перші чутки щодо політичної дружби між чиновниками з’явились в західних ЗМІ ще з березня місяця. Це сталося після того, як Блумберг вирішив зняти свою кандидатуру на пост президента на користь Байдена.

За підсумками квітня місяця фінансова передвиборна підтримка Трампа все ще випереджає можливістю інших претендентів на пост глави США.

Тоді сума майже рівнозначно дійшла до 60 мільйонів доларів з боку компаній Трампа і Байдена, проте пізніше республіканці закріпили свою перевагу.

Важливо зауважити, що підсумки напруженої політичної гонки двох кандидатів остаточно проясняться лише восени 2020 року. Саме в цей період мають відбутися 46-е за рахунком вибори глав Америки, попередньо призначені на третє число листопада.

Як повідомлялося раніше, Спеціальний комітет з розвідки Конгресу Сполучених Штатів Америки зробив довгоочікувані публікації обіцяних стенограм, прямо доводять причетність Росії у втручанні в останні президентські вибори.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ