Білоруські ЗМІ повідомили про госпіталізацію Лукашенко

Поділитися:

Деякі білоруські ЗМІ написали про те, що у президента Білорусі Олександра Лукашенка нібито стався гіпертонічний криз і його госпіталізували.

“Сильно стрибнув тиск ввечері в п’ятницю. Відразу відвезли в Республіканський клінічний медичний центр в Жданович. Гіпертонічний криз. Вчора все було оточено співробітниками служби охорони”, – сказано в повідомленні з посиланням на родичку, яка працює в центрі.

Багато хто вважає, що причиною недуги білоруського лідера стала зустріч з російським прем’єр-міністром Михайлом Мішустіним.

Однак, прес-секретар Лукашенко Наталія Ейсмонт заявила, що ця інформація є фейком і з гарантом Білорусі все в порядку.

Нагадаємо, що після фактично відмови Лукашенко від злиття Білорусі з Росією ситуацію в країні «розхитують» руками опозиції. Глава держави практично впевнений, що організатори намагаються створити умови для майдану, заворушень, щоб потім попросити допомоги у «іноземної держави». У деструктивних діях президент Білорусії звинувачує Росію.

Раніше повідомлялося, що центральна виборча комісія відмовила колишньому главі Белгазпромбанка Віктору Бабарико в реєстрації кандидатом в президенти Білорусі.

Глава ЦВК республіки запропонувала відмовити Бабарико в реєстрації через невідповідність декларації фактичних доходів і участі іноземної організації в його кампанії. ЦВК за рішення проголосували одноголосно.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу