Бахматюк звинуватив в своїх невдачах Порошенко

Поділитися:

Олег Бахматюк — одіозна фігура в українському суспільстві, бізнесмен, який знаходиться в розшуку і фігурує в декількох гучних кримінальних справах. Зокрема, його звинувачують в тому, що він заволодів грошима зі стабілізаційного кредиту «VAB Банку».

Тим часом у своєму великому інтерв’ю виданню «Гордон» і його засновнику Бахматюк повідомив, що винним у своїх невдачах вважає не кого-небудь, а п’ятого президента України Петра Порошенка. Зокрема, за словами Бахматюка, рішення про ліквідацію банків приймалися саме в кабінеті у президента в присутності з Валерії Гонтаревої.

Також за словами Бахматюка, «Україна втратила близько 40% ВВП». Бізнесмен розповів і про свій конфлікт з Гонтаревою, і про інші речі, які сприяли прийняттю непопулярних рішень на найвищому рівні. Олег Бахматюк впевнений в тому, що на падінні банків заробляли певні кола українського політикуму.

Довідка: Олег Бахматюк перебуває у всеукраїнському розшуку, йому інкримінують ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 209 (легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, одержаних злочинним шляхом).

Раніше повідомлялося про те, що один з відомих українських експертів сказав з приводу справи Бахматюка: «Щоб викликати Бахматюка на допит, потрібно було підключити міжнародних правоохоронців”.

Також ми писали й про те, що птахофабрику Бахматюка продали за 1 млрд гривень.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ